Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi 2012 Online Sa Prevodom

Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi 2012 Online Sa Prevodom

★★★★☆

3.7 / 5 na temelju 7215 recenzija na MetaCritic



odlučno će krenuti kući u voljeni New York, dok kralj Julien, Maurice i Pingvini kreću u zajedničku avanturu. U ovom nastavku put ih vodi kroz Europu, gdje su pronašli savršeno skrovište: putujući cirkus, koji su uredili u Madagaskar stilu! U trećem nastavku serijala Madagaskar lav Alex, zebra Marty, nilski konj Gloria i žirafa Melman odlučni su vratiti se u The Central Park Zoo u New York Cityju. Jedini način za povratak je da što prije pronađu pingvine. Odlazeći iz Afrike putem skreću i nađu se u Europi loveći pingvine i čimpanze koji su uspjeli opljačkati kockarnicu u Monte Carlu. Uskoro ih otkriva Chantel DuBois kojoj se ne svida što životinje iz zoološkog vrta slobodno jure njenim gradom i uživa u ideji da će uloviti svog prvog lava. Životinje se savršeno skrivaju u bivšem putujućem cirkusu i smišljaju kako bi ga ponovno otvorile i žive stigle u New York.


Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi 2012 Online Sa Prevodom

Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi

Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi (2012) - Online ...
Urnebesni likovi iz Madagaskara se vraćaju! Lav Alex, zebra Marty, nilski konj Gloria i žirafa Melman odlučno će krenuti kući u voljeni New York, dok kralj Julien, Maurice i Pingvini kreću u zajedničku avanturu.

Download. 480p. iPhone. 4k blu ray. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi film sa prevodom. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online sa prevodom. Stream. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online s prijevodom.1080p. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi cijeli film. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online gledanje. DVDrip. iPad. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi ceo film. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi online filmovita. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi hrvatski titlovi. 2012 film.. 720p. Full movie. Free. Madagaskar 3: Najtraženiji u Europi gledaj online. Watch. BDrip