Iskupljenje u Shawshanku 1994 Online Sa Prevodom

Iskupljenje u Shawshanku 1994 Online Sa Prevodom

★★★★☆

3.6 / 5 na temelju 1792 recenzija na Wikipedia



Nakon presude kojom je proglašen krivim za ubojstvo vlastite žene i njenog ljubavnika, Andy Dufresne (T. Robbins) 1947. stiže u zloglasni zatvor Shawshank kako bi odslužio doživotnu kaznu. Inače bankovni stručnjak i ugledni gospodin, Andy je ubačen u sredinu o kakvoj nije mogao niti sanjati. Okružen kriminalcima i sadističkim čuvarima, vrlo se brzo suočava s brutalnošću zatvorskog života. Drži se povučeno i rijetko komunicira, osim s utjecajnim i dobronamjernim zatvorenikom Redom (M. Freeman). Do promjene će doći jednoga dana kada Andy počne nuditi čuvarima financijske usluge i savjete. Tad počinje uživati poseban status među zatvorenicima i čuvarima, pa ga čak i sam upravitelj (B. Gunton) vrbuje za zatvorskog knjigovođu. Svoj povlašteni položaj Andy koristi kako bi unaprijedio zatvorsku knjižnicu i time barem donekle uljepšao tamošnji turoban život...


Iskupljenje u Shawshanku 1994 Online Sa Prevodom

Iskupljenje u Shawshanku

Iskupljenje u Shawshanku (THE SHAWSHANK REDEMPTION, 1994 ...
Iskupljenje u Shawshanku - Bankovni stručnjak iskoristi svoje znanje kako bi si uljepšao turobnu zatvorsku realnost - Pogledajte video i opis za film Iskupljenje u Shawshanku (THE SHAWSHANK REDEMPTION)
Istanbulska nevjesta - epizoda 14 - TV serija
Imate pitanje? Sugestiju? Kritiku? :(Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi TV rasporeda, ispunite donji upitnik i pošaljite nam. Odgovor stiže odmah!
Zelena milja (The Green Mile, 1999) - Film
Zelena milja - Zatvorski čuvar posumnja u krivicu krupnog crnca s natprirodnim darom kojeg osude na smrt - Pogledajte video i opis za film Zelena milja (The Green Mile)
Popis epizoda serije Živi mrtvaci – Wikipedija
Epizoda # Naslov Redatelj Scenarist(i) Datum; 1 (S01E01) "Nestali dani/Days Gone Bye" Frank Darabont: Teleplay: Frank Darabont: 31. listopada, 2010. Zamjenik šerifa Rick Grimes luta oko parkirališta benzinske postaje u potrazi za gorivom.
TV Program - TvProfil Raspored
TV program i raspored za istočnoeuropske zemlje i šire. TV film, epizode serija, sapunice i sport. Što je trenutno na televiziji. Odaberite svoje kanale i emisije.

Watch. Iskupljenje u Shawshanku online sa prevodom. Iskupljenje u Shawshanku online s prijevodom. 480p. Iskupljenje u Shawshanku online gledanje. Iskupljenje u Shawshanku online filmovita. Iskupljenje u Shawshanku hrvatski titlovi. Iskupljenje u Shawshanku ceo film. 720p. DVDrip.. Full movie. Download. Iskupljenje u Shawshanku cijeli film. Iskupljenje u Shawshanku film sa prevodom.1080p. Free. BDrip. iPhone. 1994 film. Stream. 4k blu ray. iPad. Iskupljenje u Shawshanku gledaj online