Čudovišta sa sveučilišta 2013 Online Sa Prevodom

Čudovišta sa sveučilišta 2013 Online Sa Prevodom

★★★★☆

4.0 / 5 na temelju 4860 recenzija na Flixster



Još od vremena kad je Mike Wazowski bio malo čudovište, sanjao je o tome da postane veliki zastrašivač - i upravo je on taj koji zna da najbolji Zastrašivači dolaze iz Sveučilišta za čudovišta Međutim, tijekom svog prvog semestra na Sveučilištu, Mikeovi planovi padaju u vodu nakon što upozna Jamesa P. Sullivana. „Sullye“ je rođeni Zastrašivač. Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih „običnih“ čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili.


Čudovišta sa sveučilišta 2013 Online Sa Prevodom

Čudovišta sa sveučilišta

Čudovišta sa sveučilišta (2013) - Online sinkronizirani crtić
Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih „običnih“ čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili.
Čudovišta sa sveučilišta | Crtani Filmovi | Gledaj Online ...
Čudovišta sa sveučilišta (2013) Još od vremena kad je Mate Vidović bio malo čudovište, sanjao je o tome da postane veliki zastrašivač – i upravo je on taj koji zna da najbolji Zastrašivači dolaze iz Sveučilišta za čudovišta.
Čudovišta sa sveučilišta – Wikipedija
Čudovišta sa sveučilišta (engl. Monsters University) američki je 3D računalno-animirani film studija Pixar iz 2013. godine. Predstavlja prednastavak filma Čudovišta iz ormara i ujedno je prvi prednastavak u povijesti Pixara.
Čudovišta sa sveučilišta (Monsters University, 2013) - Film
Zbog njihovog pretjerano natjecateljskog duha koji izmakne svakoj kontroli obojica budu izbačeni iz elitnog programa za prave Zastrašivače. Da stvari budu gore, obojica shvate da će morati raditi zajedno, skupa s ogromnom grupom ostalih "običnih" čudovišta, kako bi pokušali ispraviti ono što su skoro uništili.
Čudovišta sa sveučilišta - Lider Media
Pixar je priču pomaknuo unatrag i snimio je prednastavak – ‘Čudovišta sa sveučilišta’, u kojem glavne likove Mikea i Sulleyja upoznajemo u brucoškoj dobi. Njihov je zadatak naučiti plašiti djecu kako bi mogli nastaviti ozbiljan posao sakupljanja dječjih vrisaka, koji njihov svijet održavaju na životu.

Čudovišta sa sveučilišta online filmovita. BDrip. Download. Čudovišta sa sveučilišta online sa prevodom. Free. Čudovišta sa sveučilišta film sa prevodom. 4k blu ray. iPad. Čudovišta sa sveučilišta hrvatski titlovi. 480p. 720p. Čudovišta sa sveučilišta online gledanje. 2013 film. Watch. DVDrip. Čudovišta sa sveučilišta cijeli film. Stream. Čudovišta sa sveučilišta online s prijevodom. Čudovišta sa sveučilišta gledaj online. Čudovišta sa sveučilišta ceo film.. iPhone.1080p. Full movie