Snowden 2016 Online Sa Prevodom

Snowden 2016 Online Sa Prevodom

★★★★☆

4.6 / 5 na temelju 8974 recenzija na Flixster



"Snowden", politički nabijen triler s Joseph Gordon-Levittom i Shailene Woodley u glavnim ulogama, otkriva nevjerojatnu neispričanu osobnu priču Edwarda Snowdena. Čovjeka koji je razotkrio šokantne informacije o nezakonitom nadgledanju od strane Nacionalne Agencije za Sigurnost i postao jedan od najtraženijih ljudi na svijetu. Mišljenja su podijeljena, za neke je junak, za neke izdajica. Bez obzira na to na kojoj ste strani ova epska priča o razlozima zašto i kako je to učinio, te koje je žrtve podnio, čine jedan od najboljih filmova godine.


Snowden 2016 Online Sa Prevodom

Snowden

Edward Snowden zatražio produljenje boravka u Rusiji ...
Bivši zaposlenik američke obavještajne službe Edward Snowden zatražio je produljenje dozvole boravka u Rusiji koja istječe u kolovozu, rekao je u srijedu njegov odvjetnik u Rusiji Anatolij Kučerena.
Julian Assange – Wikipedija
Ovo je članak u kojem treba većinu pasiva prebaciti u aktive. Članak treba ispraviti u skladu s preporukama i preurediti u skladu s gramatičkim i/ili pravopisnim pravilima standardnog hrvatskog jezika.
SatoshiPay – Adrian P. Kezele
Praktičnost uporabe kriptovaluta i tokenizirane ekonomije (decentralizirani novac) neusporedivo je veća od razmjene energije na klasičan način preko posrednika (banke i države), „fiat“ valutom (centralizirani i nadzirani novac).
Hrvatska Stranka Prava 1861
drŽavno odvjetniŠtvo odbija sasluŠati krunskog svjedoka paradŽikovog ubojstva po tuĐmanovom nalogu na slici:modriĆ i lovren hrvatske nogometne zvijezde odliČna su reklama za hrvatsku korupciju i mafiju na svjetskom nogometnom prvenstvu 2018.
www.novisindikat.hr
Na Plitvičkim jezerima je potpisan Kolektivni ugovor za radnike u JU Nacionalni park Plitvička jezera. Ovim Kolektivnim ugovorom zaštićena su prava iz područja rada radnicima ove javne ustanove.

720p. Snowden online filmovita.1080p. Free. Snowden online sa prevodom. Snowden film sa prevodom. Snowden online gledanje. BDrip. Snowden gledaj online. Snowden online s prijevodom. Stream. iPhone.. Snowden hrvatski titlovi. 2016 film. Download. DVDrip. 4k blu ray. Snowden cijeli film. iPad. Snowden ceo film. 480p. Full movie. Watch