Dobri Will Hunting 1997 Online Sa Prevodom

Dobri Will Hunting 1997 Online Sa Prevodom

★★★★☆

3.6 / 5 na temelju 2767 recenzija na MetaCritic



Will Hunting (Matt Damon) butnovni je mladić koji ima izrazito visok kvocijent inteligencije. Umjesto da studira na prestižnom fakultetu, on tamo radi kao domar. Kad profesor matematike (Stellan Skarsgard) postavi svojim studentima matematički zadatak Will ga anonimno riješi. Njegov talent ubrzo otkriva profesor koji mu ponudi ultimatum - ukoliko želi izbjeći zatvor morati će ići njemu na satove matematike te psihologu gdje bi trebao smiriti svoj buntovni temperament...


Dobri Will Hunting 1997 Online Sa Prevodom

Dobri Will Hunting

Dobri Will Hunting – Wikipedija
Dobri Will Hunting (eng. Good Will Hunting) je američka drama iz 1997. godine koju je režirao Gus Van Sant, a u kojoj su glavne uloge ostvarili Matt Damon, Robin Williams, Ben Affleck, Minnie Driver i Stellan Skarsgård.
Good Will Hunting (1997) - Gledaj Online Sa Prevodom
Matt Damon i Ben Affleck su zajedno napisali scenarij i glumili u ovoj drami o buntovnom dvadesetogodišnjem čistaču Will Hunting (Matt Damon), koji ima izrazito visok kvocijent inteligencije. Ali, umesto da iskoristi svoj dar, Will slobodno vrijeme koristi za druženje sa prijateljima, među kojima je najbliži sa Chuckiem (Ben Affleck) i svojom devojkom Skylar (Minnie Driver).
Dobri Will Hunting (GOOD WILL HUNTING, 1997) - Film
Matt Damon i Ben Affleck su zajedno napisali scenarij i glumili u ovoj drami o buntovnom dvadesetogodišnjem čistaču Will Hunting (Matt Damon), koji ima izrazito visok kvocijent inteligencije.
Good Will Hunting (1997) - Filmovita - Gledaj Online ...
Will Hunting je momak genijalac kojeg su kao malog maltretirali te je bio u problemima sa zakonom sve od tada. Kada Will napokon pristane ići na savjetovanje kako bi prestao ići u zatvor i mogao biti sa svojom djevojkom, on upozna Seana, terapeuta koji će promjeniti njegov život.
Dobri will hunting - Good Will Hunting (1997) film
Kratak Sadržaj: Will Hunting (Damon) mladić je s neobično visokim kvocijentom inteligencije. Nevolja je u tome što je on svoje djetinjstvo proveo kao siroče na ulicama južnog Bostona, pa umjesto da studira na prestižnom fakultetu, tamo radi kao domar i u međuvremenu noći provodi s društvom po barovima, a dane u tučnjavi s uličnim bandama.

1997 film. Dobri Will Hunting ceo film.. Download. Dobri Will Hunting online gledanje. Dobri Will Hunting online sa prevodom. Dobri Will Hunting gledaj online. Watch. iPad. 480p. Dobri Will Hunting hrvatski titlovi. Dobri Will Hunting online s prijevodom. Dobri Will Hunting film sa prevodom. Full movie. 720p. BDrip. DVDrip. Dobri Will Hunting cijeli film. Stream.1080p. Free. Dobri Will Hunting online filmovita. iPhone. 4k blu ray